Over Laserqueens

Laserqueens is een instituut voor vrouwen waar cliënten alles uit handen kunnen geven op het gebied van laserontharing en huidverbetering. Hier krijgt u alle tijd om te praten over uw huid en alles wat daarachter schuilt. Een plek waar je tegelijkertijd kunt genieten van de rust. 

Wanneer u bij Laserqueens Beautycenter binnenkomt merkt u dat er een gemoedelijke sfeer is. U voelt zich meteen thuis en zeker op uw gemak. Een salon moet geen hoge drempel zijn om naar toe te gaan, maar toegankelijk zijn voor alle vrouwen van jong tot oud. Tevens hebben wij ruim 10 jaar ervaring in huis en kunt U terecht bij ons voor elektrische epilatie, laserontharing (onze naam zegt het al), huidverzorging en huidverbetering.

Bij Laserqueens beautycenter zult u de beste behandelingen en aandacht krijgen. Ons doel is de beste versie van uw huid tevoorschijn te laten komen. Ons team bestaat o.a. uit huidtherapeuten en huidspecialisten die het als een uitdaging zien om uw huid te laten stralen. U iedere keer weer het best mogelijke advies te geven met als resultaat steeds betere resultaten te behalen. Bij Laserqueens beautycenter worden de behandelingen zorgvuldig, vakkundig, professioneel en met betrokkenheid en aandacht gegeven.

Duidelijkheid en eerlijkheid geeft u vertrouwen in de behandeling en producten, in ons en de salon. Met vakkennis, specialisaties en hoogwaardige producten worden zichtbare resultaten bereikt. Door de omgang en de behandeling te personaliseren bestaat er eigenlijk geen ‘standaard behandeling’. Iedere huid is uniek en daarop stemmen wij de behandeling af. Wij volgen de nieuwste technieken op de voet en zorgen ervoor dat de beste technieken en de behandelingen elkaar aanvullen. We begeleiden u van begin tot eind en hierbij verzorgen we alles wat hier bij komt kijken.