Mesotherapie Skin Booster

Huidveroudering tegengaan met Mesotherapie

Wat is Mesotherapie?

Mesotherapie is een manier om je huid een vitamineboost te geven. Daardoor maakt het nieuwe elastinevezels en collageen aan. Deze techniek gaat huidveroudering tegen, pakt fijne rimpels en lijntjes en lichte pigmentvlekken aan en verbetert de huidstructuur. Bij beginnende huidverslapping, maar ook bij een huid die al in een verder stadium verslapt is, kunt u bij LaserQueens Beautycenter met Mesotherapie dit verlies herstellen. Door Mesotherapie krijgt u uw prachtige, jeugdige uitstraling. Hierdoor krijgt de huid direct een boost waardoor collageen en elastine aanmaak wordt gestimuleerd.

De behandeling

Bij LaserQueens Beautycenter werken onze huidtherapeuten met een meso-gun. De meso-gun brengt door middel van kleine injecties verschillende werkzame stoffen in uw huid, waardoor uw probleemgebieden doelgericht en effectief worden aangepakt. Zo worden bijvoorbeeld door het inbrengen van hyaluronzuur en vitamine cocktails uw fibroblasten aangezet tot het aanmaken van collageen, wat de algehele conditie van uw huid verbetert. Ook kunnen onze deskundige huidtherapeuten een pakket van werkzame stoffen op maat voor u maken, waardoor voor elke huidprobleem een oplossing is en u tevreden en stralend naar huis zult terugkeren. Na de behandeling bent u gelijk toonbaar. De huid kan een klein beetje rood zijn en warm aanvoelen. Deze roodheid is tijdelijk en is na een uur geheel weggetrokken. Het aanbrengen van make-up op het behandelde gebied is direct mogelijk. U kunt na de behandeling gelijk uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Mesotherapie is inzetbaar voor:

  • Algehele huidverjonging
  • Stralende egale tint
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Acne littekens
  • Het verwijderen van pigmentvlekken (ouderdomsvlekken en zonbeschadiging)
  • Huidverstrakking
  • Het verbeteren van de porie structuur
  • Kraaienpootjes rondom de ogen
  • Verslapte huid
  • Haar verlies / haaruitval

Vrijwel pijnloos

Doordat de injecties worden toegediend met een zeer dun naaldje en met een hoge snelheid is behandeling met de mesogun nagenoeg pijnloos. Verdoving van de huid is niet nodig. Onze cosmetisch artsen maken gebruik van een groot aantal instellingsmogelijkheden zoals druk op de vloeistof, injectiediepte en druppelgrootte. Hierdoor kan de behandeling helemaal worden aangepast aan wat voor uw huid het meest geschikt is. De toediening van de vloeistof is geheel gelijkmatig en de techniek garandeert dat nooit te diep geïnjecteerd kan worden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor een optimaal resultaat verschilt het aantal behandelingen per persoon en per huidtype. Wanneer u last heeft van huidlijntjes of volumeverlies, heeft u zes tot acht behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Voor een preventieve behandeling om huidveroudering tegen te gaan, kan één behandeling al genoeg zijn. De specialist beoordeelt uw huid en bepaalt hoeveel behandelingen voor u nodig zijn.

Mesotherapie Hair Boost

Hoe werkt Mesotherapie hair boost behandeling?

Met micro-injecties in de hoofdhuid brengt de huidspecialiste vitamines en voedingstoffen in. De Mesotherapie hair boost is een 100% natuurlijke behandeling voor dieptevoeding waardoor maximale voeding in de hoofdhuid wordt ingebracht.

Deze boost van voedingsstoffen zorgt ervoor dat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert en de haren dikker en steviger worden en langer blijven zitten. Elk haarzakje bevat 1 tot 6 haren. Door deze behandeling worden meerdere haren per haarzakje of slapende haarzakjes geactiveerd waardoor het haar voller wordt.

Eén van de oorzaken van haaruitval is een slechte doorbloeding. Door de hoofdhuid lokaal te voeden en de doorbloeding te verbeteren worden de haarfollikels gestimuleerd. Haaruitval stopt en nieuwe haargroei ontstaat.

Voor een optimaal resultaat

Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 4 tot 8 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de hoofdhuid, interne en externe factoren zoals bijvoorbeeld je hormonale huishouding. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 3 á 6 maanden terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Meso Needling behandelingen

Wat is Mesotherapie?

Meso Needling is een behandel techniek voor zowel het gezicht als lichaam. Je maakt met een speciale Meso Needling (naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid die niet te zien zijn). Op deze manier vernieuwen en verfraaien de huid zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Door deze prikkeling komen er groei en helende factoren vrij die zorgen voor de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine.

Voordelen

Het product waarmee gewerkt wordt is retinol meso gel, vitamine A en een collageen stimulerende peptide. Omdat dit een lichaamseigen stof is, bestaat er nagenoeg geen kans op bijwerkingen. De 2e is vitamine complex hyaluron waar vitamine C, E en B5 in zit. Dit serum is zelfs geschikt voor een heel gevoelige huid. In combinatie geven ze het mooiste resultaat. De retinol mag niet gebruikt worden tijdens zwangerschap en borstvoeding.

De behandeling is veilig en uiterst effectief. De behandeling kan aangepast worden aan de persoonlijke wensen van de cliënt.

Voor wie is Meso Needling?

Meso Needling is voor iedereen die bewust bezig is met het behoud van een jonge uitstraling en kleine rimpeltjes wil verfijnen of verzachten de huid wil verstevigen. Ook voor pigment en ouderdomsvlekken is dit een zeer effectieve behandeling. Mensen die littekens hebben van acne geeft dit verbluffende resultaten.

Grove huid structuur/grove poriën

Voor diegene die een aanvulling zoekt op zijn of haar dagelijkse huid verjonging en huid verbetering en de werking hiervan wil verdiepen is Mesotherapie een uiterst veilige en doeltreffende behandeling met verschillende cocktails.

Minder zichtbare rimpels, duidelijk meer volume in de huid door aanmaak van collageen elastine. Natuurlijk huid verjonging, sterk reduceren van lijntjes/rimpels nu ook mogelijk bij lippen en ogen met nano naald. Zichtbare verbetering van de algehele huid structuur al na 2 keer. Vermindering of zelfs het verdwijnen van pigment vlekken. Duidelijk zichtbare vermindering van littekens.

Voordat we met de Meso Needling behandeling starten

Komt u langs voor een gratis intake, vertel wat de behandeling inhoud. Wat de mogelijkheden zijn? Wat zijn uw wensen? We vullen samen een lijst in met vragen daarna vraag ik u dit te onderteken voor akkoord.

Voordat de behandeling plaatsvindt zijn er een aantal belangrijke punten:
Het inbrengen van de serums gebeurt met een speciaal vibrerende pen met een kop stukje met steriele naaldjes, waar we minuscuul kleine gaatjes maken.
(± 0,05 tot 1 mm diep) in de huid die niet zichtbaar zijn. De uiterst fijne naaldjes van de Meso-pen garandeert een (vrijwel) pijnloze behandeling die verdoving overbodig maakt. Wij raden u aan op jonge leeftijd (30+) met Mesotherapie te beginnen en de behandeling regelmatige een kuur van 4 tot 6 keer (afhankelijk van het gewenste resultaat en uw huidconditie geef ik het advies om dit ± 3 tot 6 maanden) te herhalen.

Prijslijst

Prijs per behandeling

Mesotherapie skin booster € 175,-
Mesotherapie hair boost € 175,-
Mesoneedling/pen behandeling
(met verschillende cocktails voor elke huidprobleem)
€ 175,-
Mesoeclat € 175,-