Acnelan behandeling

De Acnelan behandeling van Mesoestetic: De meest effectieve behandeling tegen acne.

Acnelan Pack

Het Acnelan Pack omvat 3 professionele behandelingen die in de kliniek uitgevoerd worden door onze huidtherapeut, met intervallen van 15 tot 21 dagen, afhankelijk van de huidconditie.
Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst altijd een gratis en vrijblijvend huidanalyse plaats. Tijdens het consult worden uw wensen en verwachtingen besproken en krijgt u uitleg over de behandeling.

De Behandeling

Voor de behandeling van een ernstige vorm van acne bieden we Acnelan van Mesoestetic. Dit is wereldwijd één van de beste behandelingen voor een door acne aangetaste of acne gevoelige huid. Als niets anders lijkt te helpen en alleen zware medicatie nog rest, heeft u bij een Mesoestetic Acnelan-behandeling veel baat.

De behandeling bestaat uit 3 fases:

  1. Acnelan Multifactor Mask
    Een sterke medische peel samengesteld op basis van retinoïden met chemoexfoliant en celvernieuwende effecten op de pilosebaceous follikel. Het absorbeert overtollig talg en verzacht tegelijkertijd de huid.
  2. Gel Pore Sealing Shield
    Deze gel verkleint de poriën en vormt een beschermlaag over de huid heen. Dit verlengt de effecten van de behandeling en zorgt voor betere resultaten.
  3. Post Peel Neutralizing Spray
    Deze spray neutraliseert, kalmeert en hydrateert de huid na de peeling.

Werking en resultaat van de acne behandeling

Het Acnelan Pack is het meest effectief bij een combinatie van de professionele behandeling in de kliniek gecombineerd met thuisproducten van Mesoestetic. Hierdoor worden de verschillende factoren die invloed hebben op het ontstaan van acne grondig aangepakt. De werkzame bestanddelen van Acnelan reinigen en zuiveren de huid grondig, wat een positieve invloed heeft op de werking van de talgklieren en de talgproductie. Puistjes en ontstekingen zullen afnemen en zelfs de meest zware acne vermindert of verdwijnt na de behandelingen helemaal. Daarbij is Acnelan niet schadelijk voor de huid en pakt het ook de littekens, pigmentvlekken en roodheid aan die acne veroorzaakt. Zelfs voor de gevoelige huid is de Acnelan-behandeling van Mesoestetic de beste manier om acne aan te pakken en uw huid weer te laten stralen.

Prijslijst

Prijs per behandeling

Acnelan Mesoestetic behandeling
(kuur van 3 behandelingen)
€ 550,-