Fractional Laser / Frax 1550

Naarmate we ouder worden, vertoont onze huid symptomen. We ontwikkelen meer ongelijke pigmentatie, ouderdomsvlekken, fijne lijntjes en rimpels. Maar er is hulp beschikbaar! De Nordlys FRAX 1550 kan de zichtbare tekenen van veroudering vertragen en zelfs omkeren door de ouderdomsvlekken te verwijderen. Om zo de huid er frisser en minder gerimpeld uit te laten zien. Sterker nog, er is geen significante downtime. U kunt een behandeling ondergaan en uw drukke zakelijke en sociale leven vrijwel onmiddellijk hervatten.

Hoe werkt de behandeling frax 1550 met Nordlys?

De FRAX 1550 laserbehandeling werkt door zeer kleine en gecontroleerde eilanden van hitteschade te creëren. Dit wordt omringd door een normale gezonde huid. Wanneer het lichaam deze gecontroleerde schade herstelt, wordt collageen in het behandelde gebied vervangen. De fijne lijntjes, ongelijkmatig pigment worden verminderd en het huidoppervlak wordt vernieuwd. Onderzoek heeft aangetoond dat een combinatiebehandeling met de Nordlys Selective Waveband Technology (SWT) gevolgd door de FRAX 1550 een nog beter resultaat oplevert. En omdat het huidoppervlak intact blijft, herstelt u zeer snel.

Kan ik worden behandeld?

De FRAX 1550-behandeling is niet ideaal voor het verwijderen van diepe “actieve” rimpels (veroorzaakt door beweging). Het helpt wel de fijne lijntjes te verminderen, pigmentproblemen te verbeteren, collageen te stimuleren en veel patiënten melden verbeterde porie grootte. De Nordlys heeft voorgeprogrammeerde instellingen voor verschillende huidtypen om de juiste energie-output voor uw teint te leveren. Behandelingen zijn niet beperkt tot het gezicht, de nek, het decolleté of de armen. Praat met uw provider over uw aandachtspunten voor meer informatie over wat de FRAX 1550 voor u kan doen.

Hoe lang duurt een behandeling frax 1550 met Nordlys?

De FRAX 1550-behandeling omvat normaal het gebruik van lokale verdovende crème. De crème wordt 30 minuten vóór de behandeling aangebracht. Typische behandelingen duren 15-45 minuten. Dit hangt af van de grootte van het te behandelen gebied.

Moet ik voor of na de behandeling voorzorgsmaatregelen nemen?

Het is belangrijk om voor en tijdens de behandelingsperiode blootstelling aan de zon en zelfbruinende producten te vermijden. Het is mogelijk om een ​​gebruinde huid te behandelen. Blootstelling aan de zon voorafgaand aan de behandeling kan deze minder effectief en minder comfortabel maken. Gebruik voor een beter resultaat een normale vochtinbrengende crème voor en na de behandeling. Praat met uw provider als u vatbaar bent voor acne of koortslippen. Na de behandeling moet u blootstelling aan de zon gedurende 30 dagen vermijden of zonbescherming gebruiken (minimaal 30+ SPF) als blootstelling aan de zon niet kan worden vermeden.

Hoeveel Nordlys-behandelingen heb ik nodig?

Meestal krijgt u een kuur van 3-4 FRAX-behandelingen aangeboden. Wanneer u een donkere huid heeft, kan uw huidspecialisten besluiten om een ​​langere kuur met zachtere behandelingen aan te bieden.

Doet de behandeling pijn?

De behandeling kan een beetje ongemakkelijk zijn, daarom raden we het gebruik van een verdovende crème aan. Na het verdoven is het mogelijk dat je een paar uur last kan hebben van een huid dat warm tot heet aanvoelt.

Hoe weet ik zeker dat behandelingen van Nordlys veilig en effectief zijn?

Klinische onderzoeken die de veiligheid en effectiviteit van de FRAX 1550 documenteerden, werden voorafgaand aan de lancering van de behandelingen uitgevoerd door vooraanstaande artsen.

Fractional Laser

Prijslijst

Fractional Laser / FRA-X 1550

Hele gelaat € 300,-
Gelaat met hals € 350,-
Hals € 150,-
Voorhoofd € 150,-
Onder ogen € 100,-
Wangen € 150,-
Kin € 75,-
Buik € 300,-
Billen € 300,-
Handen € 150,-
Voeten € 150,-