Elektrische Epilatie

Elektrische Epilatie is geschikt voor permanente verwijdering. Van minder gepigmenteerd haar tot alle soorten van beharing.

Elektrische Ontharing kunnen wij bij Laserqueens veilig toepassen bij een gekleurde of donkere huid en onder andere voor blonde, grijze, rode en zwarte haren. Ook voor donsbeharing en nagroei na laserbehandeling.

Werkwijze bij Elektrische Epilatie

Tijdens de behandeling verwijderen wij uw haren stuk voor stuk. Een dun naaldje wordt langs het haartje in het haarzakje gebracht. Door een natuurlijke huidopening voelt u hier niets van. De haar zal hierna loslaten met behulp van enkele seconden stroom door het dunne naaldje te brengen. Dit zult u ervaren als een hitte die in de huid ontstaat. Als de haar eenmaal loslaat, wordt deze met een pincet verwijderd. Hierna wordt nog enkele seconden stroom gegeven in het lege haarzakje, zodat zoveel mogelijk cellen die de haar aanmaken worden vernietigd.

Na elke Elektrische Ontharing behandeling worden de haren kleiner en dunner waarna ze uiteindelijk zullen verdwijnen. De behandelperiode is afhankelijk van de grootte van het oppervlak en de haarfasen.

Kosten en vergoeding

Elektrisch Epilatie in het gezicht kan in de meeste gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit uw zorgverzekering. Dit is afhankelijk van uw aanvullend verzekeringspakket. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

0 sec
per minuut
€ 2,50
Elektrische epilatie